Info om Idrettslaget Jutul

Idrettslaget Jutul er et fleridrettslag med ca 1000 medlemmer. Vi har hockey (tilholdssted er Bærum ishall på Rud), Fotball (holder til på skuisletta) og Ski-/ friidrettsgruppe som også har tilholdssted på skuisletta.


Jutul har også idrettsskole for barn, som er en avdeling av hovedstyret. Barna kan delta på idrettsskolen fra de er 5-12 år og etter den tid har vi nå fått adrenalingruppa som er for ungdom fra 13-19 år. Tilbudet ved idrettsskolen er meget allsidig og anbefales for de som liker å drive med mange aktiviteter og for de som fortsatt leter etter noe de har lyst til å drive med. Les mer om idrettsskolen her

Jutulstua, som er klubbens tilholdssted, ligger på skuisletta 15 og er, sammen med det gamle klubbhuset, mulig å lei for medlemmer og ikke medlemmer.

 

På skui har vi det bra; sandvolleyballbane (sommer) lysløyper, akebakke og skileik som kan brukes av alle med egen bålplass hvor man kan grille pølser og kose seg. Det er rom for både bursdagsfeiring og aktivitetsdager.Vi har også fotballbaner på gress, grus, kunstgress og egen ballbinge! Kiosken til Jutul er åpen i fotballsesongen så her kan alle få seg noe godt å spise :) Aktiviteten er stor, både for de yngste og helt opp til veteraner.

Medlemmer har mulighet til å trene på styrkerom som ligger i idrettsdelen av jutulstua.

I ishallen på Rud er det aktivitet store deler av året, med en liten pause (barmarkstrening) mens isen er borte. Hockey har egen kiosk (åpen for alle) og disponerer styrkerom. Det arrangeres hockeyskole for de yngste og vi har lag for de fleste aldersklasser; U8 til Old Boys.

Ski og friidrett har skigrupper for alle aldre og en liten orienteringsgruppe i sommerhalvåret. De voksne er med på trimgrupper fordelt på damer og herrer; Hornigjengen og Jutulkara, spreke er de og det blir du også om du har lyst til å være med :)

 

 Finn frem til idrettsparken;

Fra Sandvika; kjør E16 retning Skui. Ta av til venstre ved Skui Skole. Følg skilting mot Skui Idrettspark
Fra Hønefoss; kjør E16 retning Sandvika. Ta av til høyre ved Skui Skole. Skiltet til Skui Idrettspark.
Det går buss til Skui fra Sandvika og Oslo.

 

 

KartSkuisletta1

 

KartSkuisletta2

 

Følg oss gjerne på facebook

Aktiviteter

21.06.2021
Jutul Tine fotballskole uke 25 2021

08:00 - 16:00

Skuisletta

28.06.2021
Jutul SommerCamp 2021

11:00 - 15:00

Skuisletta

09.08.2021
Jutul Tine fotballskole uke 32 2021

08:00 - 16:00

Skuisletta