Lars 2016-12-12 22:51:12

Ny i skigruppa?

Velkommen til Jutul Skigruppe!

Skigruppa har fantastiske treningsforhold i Vestmarka, med utgangspunkt fra Skui/Jordbru. Vi har en medlemsgruppe med godt miljø og en visjon om å få med flest mulig, lengst mulig. 

De fleste aktive i skigruppa er elever ved skolene Skui, Levre, Emma Hjort, Vøyenenga og Hauger. Vi har også plass til barn og ungdom fra andre skoler. 

Du melder deg inn under "medlemsinfo" i menyen oppe til høyre - husk å velge riktig gruppe og fødselsår, f.eks "Ski/friidrett 2009" betyr at du er aktiv i SKI/FRIIDRETT og født i 2009.

Gruppene

To årskull trener sammen. Det er mulig å starte med trening i langrenssgruppe fra 1 klasse. Første og andre klasse anbefaler vi at også deltar på Jutuls idrettsskole. Her blir de introdusert til og lærer alle idrettene som Jutul har. Jutul har fokus på allsidighet, vennskap og idrettsglede. 

Treningsplanene for hver enkelt gruppe finner du under MENY/Trening/treningstider. 

Oversikt over trenere, styret og andre kontaktpersoner finner du under MENY og organisasjon. 

Påmelding renn/løp

Vi ønsker å legge til rette for at medlemmene våre deltar på skirenn og terrengløp. Påmelding skjer på minidrett.no. Her må du opprette brukere for de som skal meldes på. Husk at du må melde på rennet og gå til handlekurven for å bekrefte påmeldingen. Du kan også registrere EMIT-brikken som brukes, slik at du slipper å taste inn informasjon hver gang du melder på renn.

Klubben dekker påmeldingsavgift til alle renn(inkludert i treningsavgift). Dette skjer vanligvis automatisk, men husk å sjekk at du faktisk er påmeldt. Påmelding til stafetter gjøres direkte til trener for din gruppe.

Dersom en er påmeldt men ikke starter, er det viktig at en selv sørger for å melde seg av i tide. Dette gjøres samme sted som påmelding. Påmeldinger hvor en ikke starter vil bli fakturert det enkelte medlem.

Du vil finne anbefalte renn under "Terminliste" i Menyen.

Skirenn

  • Hver enkelt melder seg på gjennom www.minidrett.no
  • Alle må sjekke startlister på arrangørens hjemmesider for å være sikre på eksakt starttidspunkt. Det er foreldres ansvar at løpere stiller i tide.
  • Startnummer hentes klubbvis. Førstemann til arenaen henter ut startnummer for alle deltagende fra Jutul.
  • Terminlisten inneholder "grønne" renn. Dette er renn i nærområdet hvor minst en trener vil være tilstede for å assistere med smøring av ski, etc. Vi vil tilstrebe å ha Jutulteltet slik at vi har et samlingspunkt for våre løpere.

Forsikring

Utøvere t.o.m 12 år er forsikret gjennom ordningen til Norges Idrettsforbund. 

13 år og eldre må løse lisens i Norges Skiforbunds lisensordning for å konkurrere og for å være forsikret på treningene. Dette gjøres også på www.minidrett.no.

Jutul kolleksjon og klesreglement

Ski og friidrettsgruppa har trenings- og konkurransetøy i klubbfargene. Vi ønsker at flest mulig aktive stiller i Jutultøy i konkurranse og trening. 

VI VIL HA DEG MED I JUTUL SKI/FRIIDRETT

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket