Jutultøy fra Trimtex - høstens bestilling

Da har Jutul-nettbutikken hos Trimtex åpnet. Link og beskrivelse finner dere under.

2019-09-25
Marius

Teamshopen er nå klar, produksjonstiden har økt litt og skal vi ha tøyet innen vi drar til Gomobu må det bestilles innen 7. oktober. Det er beklagelig at dette kommer nå midt i høstferien og at ikke nettbutikken kunne åpnes tidligere. Vi har også fått en prøvekolleksjon og vil forsøke å få til noen prøvinger på Skui de nærmeste dagene.

Nettbutikken stenger 07.10.2019 med forventet levering i uke 47.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte, som vi håper at dere videreformidler til deres medlemmer / ansatte:

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/il-jutul-1/
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Tast inn jutul2019 i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket