Jutul- løpere på renn fra Drøbak i syd til Steinkjer i nord

Helgen 9-10 januar var løpere fra Jutul i aksjon på et antall arenaer, fra Drøbak i syd via Eineåsen og Sørkedalen i Bærum og til Steinkjer i nord.

2016-01-11
Bengt Lyng

Lørdag tok Julie Meinicke en flott 3. plass i Lommedalsrennet på Eineåsen/Gullhaug, og i Sparebank1 Cupen i Drøbaksrennet søndag fikk hun en 5. plass i sin klasse jenter 14.  I alt 20 Jutul-løpere i klassene fra gutter 8 år og opp til jenter 15 år stilte på startstreken i snøværet på Lommedalsrennet lørdag. På søndagens sprint-renn i regi av Bærums Verk samme sted tok Martine Herger Lindgren en 4 plass i klassen jenter 15. år.  Samme dag deltok Magnus Kavli (G12) på Lauritz Bergendahls Minneløp (klassisk) i Sørkedalen. Et stykke lengre nord hadde Jutul to løpere i aksjon i helgens Norgescup i Steinkjer, Herman Lindgren og Thomas Meinicke i klassen menn 17 år. En flott start på året, takk til alle våre løpere for innsatsen!

Foto (Julie M) Knut Bjerke, Budstikka

Flere bilder fra Lommedalsrennet på http://www.budstikka.no/bildeserier/bilder-fra-lommedalsrennet-9-januar/g/5-55-248207

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket