Vestmarkkalenderen - Jutuls klubbdugnad

Nå er Vestmarkkalenderen trykket og pakket - på dugnad - og nå skal mange av våre flotte, unge medlemmer selge den på dugnad :)

2015-11-17
admin1

I tradisjonen tro er nå mange små (og store) jutuler i gang med å selge kalenderen vår. Den har i mange år prydet veggen hjemme hos folk i Skuidalen og rundt om kring i nærmiljøet. Alle gruppene i Jutul bidrar med salg, både fotball, ski, hockey og idrettsskolen. I tillegg kan man få kjøpt den i enkelte daglivarebutikker og bokhandler.

Alt med kalenderen gjøres på dugnad, både design, tykking, pakking og salg. Per Claussen, som er ansvarlig for kalenderen, gjør dette kun på vegne av Jutul og engasjement for klubben. Ingen egen vinning oppnås! Derfor er dette en spesiell og kjærkommen inntekt til både lagskassen og til hovedstyret som sitter med administrasjonen av alle medlemmer og grupper.

HS ønsker å takke alle ivrige salgsmedhjelpere for velvillighet og innsats, og selvsagt Per og co for at nok en flott kalender kan bidra til inntekter og forhåpentligvis til nytte for mange familier.

 

Dersom noen skulle ønske å kjøpe kalenderen og støtte Jutul, er det mulig å kontakte administrasjonen Per Claussen på mob 90674189. Den koster 100 kr pr stk.

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket