Det sosiale

Jutulkara er mer enn trening - det sosiale er et viktig lim og en motivasjon til å delta - også i de mange sosiale arrangementene.

2019-10-01
admin1

Mer om:


Jutulkara legger vekt på å inkludere alle sine medlemmer i et sosialt fellesskap. Noen har kjent hverandre veldig lenge (se Historien lenger nede), men alle inviteres til å delta i det sosiale. Fellesskapet i (herre)garderoben og badstua etter trening er unikt, og lydnivået er ofte høyt :)

Det sosiale

Mange finner fellesskap til å gjøre andre aktiviteter, som felles deltakelse i løp eller skirenn, og det er stadig noen som er på tur i skog, mark eller fjell sammen.

En liten (eller litt lenger) hvil etter trening på en benk utenfor Jutulstua er en kjær tradisjon for mange, spesielt etter langtur på lørdag. Da kan hjemturen fort bli ganske forsinket :)

Improviserte sammenkomster i garderoben er det stadig vekk, og det er ikke få bursdager i gjengen som har blitt feiret her.

Vi har også en del mer eller mindre faste fellesarrangementer som samler solid oppslutning fra år til år som:

-        Høsttur med følgende fest på Jutulstua. Dette er gjerne en utvidet lørdagstrening midt i oktober med middag og dans (felles arrangement med Hornigjengen).

-        Rakfisklag en fredagskveld rundt månedsskiftet november/desember i Jutulstua.

-        Juleavslutning med ribbe i garderoben etter den (nest) siste lørdagstreningen før jul – et ellevilt arrangement der du ikke vil kjenne igjen garderoben.

-        Bacalaofest i garderoben i februar/mars.

 

For de med mest utferdstrang, eller mest fritid :-), er det gjerne en gjeng som arrangerer en reise til litt eksotiske steder i utkanten av Europa (f.eks Albania, Ukraina, Hviterussland) sånn omtrent annethvert år. Her er det gjerne kamp om plassene.

Uansett turer og arrangementer – det viktigste sosiale limet er å treffes på de regelmessige treningene gjennom året!

Det sosiale fellesskapet gjør også at dørstokkmila blir kortere – du har alltid noen kjente å trene sammen med i Jutulkara :-)

Kalender

August
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket