Interessert i å være sponsor?

Vil du sponse Jutul Hockey og være med på å hjelpe oss til å bli enda bedre?

Jutul Hockey er en gruppe i IL Jutul og har ca 300 medlemmer, og vår aktivitet foregår i Bærum ishall. Formålet med aktiviteten er å gi et bredest mulig tilbud til ishockeyinteresserte i Bærum.

Idrettslaget Jutul har i dag ca 1500 medlemmer, og har klubbhus og kunstgressbane på Skui i Bærum, ishall på Rudfeltet, eget skileikområde og milevis med lysløyper. Området vi holder til er i stadig vekst og utvikling.

Seriespill og klubbhverdag suppleres med egne "hockey camper" og utvidede treningstilbud, for å tilby kvalitet og utfordringer til alle. Målet er også rekruttering til vårt A-lag som spiller i 2. divisjon som er nest øverste nivå i norsk ishockey. A-laget skal bestå av spillere med lokal tilknytning, som satser på ishockey og har lyst til å utvikle seg videre som spillere.

I tillegg til noen svært viktige sponsorer drives klubben stort sett på foreldreinnsats og dugnader. Vi har mange ideer for hvordan vi kan gi et enda bedre tilbud til medlemmene våre, men det krever tid og ressurser å gjennomføre.

Hvorfor sponse Jutul?
Våre sponsorpakker gir mye profilering for pengene. Prisene holdes nede fordi klubben drives utelukkende på dugnadsbasis, t.o.m. senorspillerne våre betaler for å spille og jobber dugnad.

Du når ut til mange gjennom et helt år
Du når ut til langt flere enn bare medlemmene av Bærums største hockeyklubb, flere ganger ukentlig bruker ca. 250 spillere og 500 hockeyforeldre Bærum ishall. Mange tusen, egne og gjestende publikummere, fyller tribunen gjennom hele sesongen. Det er aktivitet i hallen fra grytidlig morgen til sen kveld syv dager i uken.

Verdier
Det er mange fordeler ved å knytte seg til en klubb med gode holdninger og verdier. Mange av oss liker å heie på de ekte amatørene. De som driver en stor klubb utelukkende ved hjelp av ildsjeler. En klubb som har tilbud til jenter og gutter fra fire til seksti år, og hvor samtlige A-lagsspillere er lokale, studerer eller har jobb, og dessuten betaler for å spille.

 

Er du interessert i å sponse oss og høre mer om våre sponsorpakker, ta kontakt med Nils Valland  

Aktiviteter

23.01.2021
Get Skøyte- og Hockeyskole

11:00 - 11:50

Bærum ishall