klingsom 2020-12-04 13:03:13

Kontaktpersoner 2013 - U8

 

Lagleder Mobil
Immi Olin  
Trenere  
Fredrik Kolberg  

 

Vil du spille ishockey med oss?

Her er det mye skøyteglede fra aller første dag og hvis du er født i 2013 og har lyst til å spille hockey, så kom på trening med oss på U8 laget! 

Ishockey er en fartsfylt og spennende lagidrett uten mange kjedelige øyeblikk. I tillegg gir sporten deg den sosiale gleden både på og utenfor isen.

Vi har komplette sett med ishockey utstyr til utlån for de som vil prøve seg.

Vi trener nå to dager i uken i Bærum Ishall på Rud:


Onsdager kl. 17.30-18.20

Lørdager kl.12.00-13.00. Er man med på laget så kan man også delta på hockeyskolen på lørdager (11.00-11.50) - hvis man ønsker det.

Se istider : http://baerumishall.no/ukeplaner/

Foreldre kan hygge seg i ishallens kafeteria mens barna har det gøy på isen. Som foreldre i gruppa opplever vi at barna storkoser seg! Barna jobber hardt, men det skal være moro; på trening, på cuper og på sosiale samlinger. Ishockey er kjent for ekstra godt samhold og god garderobekultur p.g.a tid brukt sammen før og etter trening.

De små spillerne får tidlig kjenne på samhold, glede, mestring og følelsen av å høre til på et lag. Samtidig gir hockey en mengde fysiske gevinster: Styrke, utholdenhet, teknikk, taktikk, koordinasjon, balanse, hurtighet og bevegelighet.

Hockey er en fin idrett å kombinere med fotball eller andre sommeridretter for allsidighet. Dessuten er ikke trening i ishall væravhengig!

Ta kontakt om du har lyst til å trene med oss og vurdere U9 laget!  

Velkommen til oss! Vi håper å se dere i Bærum ishall.

Aktiviteter

13.03.2021
Get Skøyte- og Hockeyskole

11:00 - 11:50

Bærum ishall