Hva?

Idrettsskolen er ment som et aktivitetstilbud med et bredt utvalg av aktiviteter. Det viktigste er idrettsglede og mestring, og barna får også lære om mange ulike idretter. Vi står på ski og skøyter, har ulike ballspill, turn, dans, friidrett og mye annet! 

Det er fokus på lystbetont lek, samspill, utvikling og mestring i gruppene.

Husk klær etter vær! Ta gjerne med litt ekstra på de kalde dagene. Når vi er i gymsalen er det fint med innesko eller gymsokker.  

Gjennom trivsel og glede skapes resultater

Hvor?

Treningen foregår for det meste på Skuisletta ved Skui Grendehus og Skui skole. På høsten har vi noe gymsalaktivitet og på vinteren bruker vi skøytebanen og skileiken

 

Kommunikasjon til foresatte

Vi følger aktivitetsplan som viser hvor vi skal være de forskjellige dagene, som ligger i fanen "Grupper", og videre under "Aktivitetsplaner". Når deltakerne melder seg på, legges barnets foresatte til i en Spond-gruppe for å motta ukentlig informasjon.

 

Priser

OBS: Man trenger ikke være medlem i Jutul for å delta på idrettsskolens aktiviteter og betaler derfor kun deltakeravgift.

- Deltakeravgift på gruppene er satt til 1400 kr

Påmelding skjer i august/september, online, og betaler da for et helt år. Dersom man kommer til i løpet av året (i hovedsak etter nyttår), reduseres avgiften. Se påmeldingskalenderen. 

 

Forsikring

Les mer:

https://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden/forsikring/

https://www.idrettshelse.no/article/idrettens-skadetelefon

 

Dugnad

For at Idrettsskolen skal kunne holde en lav deltageravgift, forutsettes det at foreldre/ forestatte kan stille opp på en dugnad i løpet av sesongen. 

Dugnadsoppgaver er sesongbetont og kan være;

  • Bake kake til juleavslutning/ sommeravslutning
  • Deltaker i en ressursgruppe  

 

Bruk av bilder 

Idrettsskolen ønsker å kunne bruke aktivitetsbilder av deltagere på nettsiden og facebook. Man må imidlertid innhente tillatelse fra foreldrene dersom man viser portrettbilder av barna.

Om noen vil reservere seg mot å ha sine barns bilder på nett, er det fint om det sendes en mail hit og merker den med "bildereservasjon" og info om barnets navn, alder og gruppe.